سیرا 25 48/120 می تواند به عنوان یک UPS استفاده شود تابارگذاری های AC و DCو باتري ها رو شارژ کن
سه پورت دو طرفه اجازه می دهد تا چندینبرنامه های نوآورانهمانند تزریق مجدد شبکه،
از جمله بسیاری دیگر، تراز اوج، تعادل فاز یا تقسیم انرژی از طریق توزیع DC.
با استفاده از چند ماژول، ما می توانیم راه حل هایی را برایدو فاز(2x120Vac + N) یاسه فاز(3x208Vac + N) زیرساخت ها.
ماژول می تواند در کابینت های کوچک یا بزرگ ادغام شود تا بهتا 1.85 مگاوات. با جدیدمونInview Sنظارت، شما می توانید از یک تجربه منحصر به فرد بهره مند شوید.
کل قدرت خروجی هر ماژول 2.55 kW است،2.7KVA محدود به 2.25 kW برای هر پورت AC یا DC.
ولتاژ ورودی/خرید: ولتاژ DC (مجموعه) | ۴۸ Vdc (40 ′′ ۶۰) |
ولتاژ ورودی/خرید: ولتاژ AC (مجموعه) | 120 واک (90 ¢ 140) |
قدرت خروجی | 2.75 کلوواط / 2.55 کلوواط |
کارایی: DC/AC | 92.5 درصد |
بهره وری: AC/AC | 94.5 درصد |
درجه حرارت | -20 تا 65 درجه سانتیگراد |
ابعاد | 2U x 103 mm x 435 mm |
شماره بخش | T721330201 |
راه حل ها
ما یک راه حل کامل از جمله بررسی سایت ارائه می دهیم، طرح حرفه ای را بر اساس درخواست مشتری، پشتیبانی فنی،خدمات تعمیر و نگهداری شرکت های مخابراتی در داخل و خارج چینما یک تیم ماهر و یک شبکه از شرکای مورد اعتماد در سراسر جهان داریم.
سوالات عمومی:
1چطور کیفیت رو کنترل میکنی؟
ج: همه محصولات قبل از حمل سناریوهای استفاده شبیه سازی شده، بار و بار کامل و آزمایش اشتراک جریان برای اطمینان از کیفیت محصول است.
2حداقل مقدار سفارشتون چيه؟
ج: حداقل مقدار سفارش وجود ندارد و می توان انجام داد. تنها تفاوت قیمت و برنامه است.
3ميتوني شرکتت رو معرفي کني؟
ج: من بسیار افتخار می کنم. من بعداً سند معرفی شرکت را به شما میفرستم تا شما را به طور جامع و مستقیم به اطلاعات شرکت ما معرفی کنم.
4مزاياي شرکت شما چيه؟
ج: موجودی کافی و تضمین عرضه برای تجدید بعدی عرضه، انعطاف پذیر با توجه به نیازهای مختلف مشتریان، ارائه راه حل های مختلف.
5ميتونم نمونه ها رو بفرستم؟
A: شما می توانید نمونه ها را بفرستید، نمونه ها در معرض افتخار بزرگ هستند، و حمل و نقل باید توسط شما تحمل شود.
6شرکت شما چگونه با مشکل کیفیت مقابله می کند؟
پاسخ: شرکت ما تقریبا 10 سال است که در این صنعت فعالیت می کند. آن را قبلاً شهرت خاصی داشته است. ما آن را با دقت تجزیه و تحلیل خواهیم کرد. اگر این واقعاً مشکل کیفیت ما باشد، ما به شما می گوییم که ما در حال بررسی آن هستیم.مطمئن باشيد که طبق قرارداد کار ميکنه و هيچ وقت به شما اجازه نميده بعد از اينکه نگران شديد، تيم خدمات ما خوشحال خواهند شد که به شما خدمت کنند.
7 Wکلاهبواز کیفیتش؟
A:100٪ اصلی با بسته بندی جدید. ما هر مورد را قبل از ارسال آزمایش می کنیم تا مطمئن شویم هر مورد با کیفیت خوب است.
8 Hچند ماهه که گارانتي داريم؟
A: 1 سال گارانتی کیفیت
9چطور با کالا هاي با کيفيت کمتر برخورد کنيم؟
ج: کالا می تواند با هزینه هزینه پست برای هر محصول با کیفیت بد در مدت ضمانت ارسال شود.